​Microneedling

FÅ EN PROFESSIONEL
MICRONEEDLING
​BEHANDLING

LAD BEAUTY BY BEQA FORKÆLE DIG MED EN LÆKKER ANSIGTSBEHANDLING

Før vi beskriver processen bag en microneedling behandling, skal vi først forklare, hvorfor det er en god behandling at få lavet.

For organismer er vores hud et perifert organ, hvilket, at det er nederst på prioriteringslisten, når det kommer til fordeling af nærende ingredienser, fordi vævsregenerering og vitalitetsvedligeholdelse er langt vigtigere for indre organer. Derfor er det meget vigtigt fysisk at stimulere regenereringen af ​​huden.

Hos Beauty By Beqa har vi stor erfaring med microneedling, så du kan derfor trygt lade os stå for din behandling. Vi har klinik i både Vejle og Aarhus, men uanset om du kommer fra Kolding, Horsens eller et helt tredje sted, og godt kunne tænke dig at prøve en microneedling behandling, så tag endelig kontakt til os.

Hvad er microneedling?

Til en Microneedling behandling anvendes en dermapen, som med meget tynde nåle penetrerer huden lodret i en dybde af mellem 0,2 - 0,75 mm. Hver mikroskade, der dannes på huden, sender faktisk en besked til hjernen om, at det er nødvendigt at starte den naturlige regenerering og yderligere ernæring netop på det sted. På den måde stimuleres hudens fibroblaster til at produceret nyt bindevæv af kollagen, elastin og hylauronsyre.

Proceduren er rettet mod at stimulere mikrocirkulationen, og derfor er den også med succes blevet brugt til hårrestaurering i tilfælde af ikke-androgen alopeci.

Hvorfor vælge en microneedling behandling?

Microneedling anvendes til behandling af mange hudproblemer – herunder ar, grov poret hud, strækmærker, rynker og pigmentpletter mm.

Under behandlingen påføres microneedling cocktail baseret på hudtype og den absorberes efterfølgende. Efter behandlingen får klienten udleveret en særlig form for efterbehandlingsprodukt (Ultimate Skin Cocktail) efterfulgt af en detaljeret brugsanvisning.

Korrekt påføring af efterplejeprodukter har stor betydning, da disse produkter vil nære huden under regenereringsprocessen.

Behandlingsresultater omfatter: hudhydrering, øget hudtone og glathed, der forårsager, at eksisterende rynker bliver mindre synlige og ser yngre ud. Resultaterne bliver synlige 24 timer efter proceduren og vil vare i et par måneder. Proceduren gentages op til tre gange med 3-4 ugers mellemrum.

Det er muligt, at det behandlede område i løbet af de næste 24 timer efter behandlingen vil være rødt, og der vil mærke prikken og opstramning af huden.

Efter behandlingen anbefales det ikke:

  • Vaske ansigtet i 12 timer,
  • Udsætte huden for direkte sollys i 24 timer
  • Påføre make-up i 24 timer
  • Bruge sauna, svømmehal i 3 dage
  • Udsætte dig selv for fysisk anstrengelse i 2 dage
  • Bruge botox eller fillers i de næste 3 uger.
divider form top

Book tid
​eller hør mere her

Hvis du vil booke en tid til en microneedling behandling, eller hvis du vil høre mere om hvad vi hos Beauty By Beqa kan tilbyde, som fjernelse af permanent makeup samt andre ansigtsbehandlinger, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores personale er altid klar til at vejlede og rådgive dig bedst muligt.

Vi ser frem til at give dig en forkæle dig med en lækker ansigtsbehandling.

Har du spørgsmål?​

Hvis du har spørgsmål til mine behandlinger eller andet er du altid velkommen til at skrive til mig ved at udfylde formularen. 

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

hero rotate text
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med
​på Facebook

​Har du lyst til at se mere af mit arbejde?

Har du spørgsmål
​eller ​vil du booke tid?

Du er altid velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål til behandlingerne!

Kontakt mig​​

Telefon: ​71 93 12 13

Mail: info@beautybybeqa.dk

Mails besvares alle dage.

Beauty By Beqa 

Tirsbækvej 25, 7120 Vejle Øst

Klik her for rutevejledning

Frederiks Plads 10, Århus C

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag: 09:00 - 19:00

Tirsdag: 09:00 - 17:00

Onsdag: 9.00 - 19:00

Torsdag: 09:00 - 18:00

Fredag: 09:00 - 19:00

Lørdag: 09:00 - 15:00

Søndag: Lukket

​CVR: 41333626

Læs Cookiedeklaration her