fjernelse af permanent makeup

PROFESSIONEL OG

EFFEKTIV FJERNELSE AF

PERMANENT MAKEUP

Har du fået lavet permanent makeup, som du nu ønsker at få fjernet? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Beauty By Beqa har vi speciale i fjernelse af permanent makeup, og til behandlingen anvender vi det effektive produkt PhiRemoval og ikke laser.

Det betyder, at du ikke behøver at udsætte din hud for smertefulde laserbehandlinger, da behandlingen med PhiRemoval er helt smertefri.

Beauty By Beqa er beliggende i Vejle og i Aarhus, men vi har hjulpet mange kunder fra bl.a. Kolding, Fredericia og omegn med fjernelse af permanent makeup. Vi har meget høje sikkerheds- og hygiejnestandarder, og vi starter altid behandlingen med en indledende konsultation, hvor vi forklarer dig omkring behandlingsforløbet.​

HVAD ER PHIREMOVAL?

PhiRemoval er et produkt, som anvendes til at opløse permanent makeup. Produktet har en høj penetrationsevne, som effektivt og smertefrit opløser den gamle tatovering.

Behandlingen begynder så snart produktet er påført på tatoveringen, og efter få minutter vil blækket langsomt begynde at trække sig op igennem huden. Dagene efter behandlingen vil du opleve, at tatoveringsblækket vil danne skorpe, men inden for en uge i takt med at hud skiller sig af pigmentet, vil det begynde at skalle af.​

Antallet af behandlinger det kræves for at nå det bedst mulige resultat afhænger af størrelsen, dybden og placeringen af din tatovering. Vi anbefaler dog altid vores kunder til at få minimum 2 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum.

divider form top
divider form top

Book tid til fjernelse
​af permanent makeup her

Hvis du ønsker at høre mere om fjernelse af permanent makeup eller hvis du gerne vil booke tid til en behandling, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder altid klar til at vejlede og rådgive dig bedst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål?​

Hvis du har spørgsmål til mine behandlinger eller andet er du altid velkommen til at skrive til mig ved at udfylde formularen. 

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

hero rotate text
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med
​på Facebook

​Har du lyst til at se mere af mit arbejde?

Har du spørgsmål
​eller ​vil du booke tid?

Du er altid velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål til behandlingerne!

Kontakt mig​​

Telefon: ​71 93 12 13

Mail: info@beautybybeqa.dk

Mails besvares alle dage.

Beauty By Beqa 

Tirsbækvej 25, 7120 Vejle Øst

Klik her for rutevejledning

Frederiks Plads 10, Århus C

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag: 09:00 - 19:00

Tirsdag: 09:00 - 17:00

Onsdag: 9.00 - 19:00

Torsdag: 09:00 - 18:00

Fredag: 09:00 - 19:00

Lørdag: 09:00 - 15:00

Søndag: Lukket

​CVR: 41333626

Læs Cookiedeklaration her