​Phi-ion – Plasma Pen

PHI-ION​PLASMA PEN​​

​​Med alderen ændrer huden sig helt naturligt. Den bliver typisk mere tør, rynket og tynd. Ansigtet begynder at ‘falde mere nedad’, og huden bliver mindre fast og spændstig. Det skyldes, at vi allerede fra 25-årsalderen gradvist danner mindre og mindre kollagen og elastin.

Det er især i området omkring øjnene, at aldersforandringerne er meget synlige. Mange oplever således, at øjenlågene hænger mere og føles tunge, og huden danner flere rynker og folder.

HVAD ER PHI-ION PLASMA PEN?

Plasma-pennen er en teknik, der laver små kontrollerede “skader” i huden, som gør, at huden regenererer sig. Denne proces udløser en øjeblikkelig sammentrækning og opstramning af hudfibre for at skabe en løftende, ombygnings- og foryngende effekt. Denne metode kan bruges til at stramme de specifikke områder uden at forårsage skade på det underliggende eller tilstødende væv.

​Phil-lon behandling giver poset øjenlågskorrektion, den kan bruges til rynker, der spænder kragetæer, marionettelinjer. Denne revolutionerende metode er i stand til at opnå resultater, der kan sammenlignes med resultaterne af kosmetisk kirurgi.

En behandling er normalt nok til at opnå de ønskede resultater. Efter 1 måned afgør kunstneren ved kontrolbesøg, om en yderligere behandling er nødvendig.​

EFTER BEHANDLING MED PLASMA-PEN

​Små brunlige, skorper op til 0,2 mm i diameter vil dukke op i det behandlede område og forblive synlige i op til 5 dage. Øjenlågene kan blive hævede, og klienten kan føle prikken, kunden kan bruge Foundation til at dække det behandlede område. Efter en uge vil de små sår normalt være helet og rødmen vil være helt aftaget efter 2-3 måneder. Det kan i meget sjældne tilfælde opstå længerevarende misfarvning i området. Dette vil dog normaltvist aftage løbende. Infektion er ligeledes en meget sjælden bivirkning. Skulle dette ske, skal man straks kontakte klinikken eller egen læge.

Efter behandlingen vil du ikke:

  • Brug aggressive hygiejneprodukter (dufte, sæber osv.)
  • Udsæt på nogen måde for direkte sollys i 2 dage og brug mørke solbriller
  • Brug sauna, swimmingpools og liggestole i 5 dage
  • Udsæt dig selv for fysisk anstrengelse i 5 dage.

​Det er vigtigt for resultatet, at du ca. 4 uger efter behandlingen beskytter dig med en solcreme med SPF50, og at du undgår direkte soleksponering.​

​​

GØR BEHANDLING MED PLASMA-PEN ONDT?

​Behandling med Plasma-pen kan mærkes som kortvarige, varme prik i huden. Områder med tynd hud hæver hurtigt, mens områder med tykkere hud ikke hæver så meget. Behandlingen efterlader små brunlige, skorper på huden. Efter behandlingen afkøles huden, og der påsmøres en lindrende og beskyttende creme.​

divider form top

KONTAKT MIG OG HØR MERE​
​ELLER BESTIL TID TIL BEHANDLINGEN

Kunne du tænke dig at høre mere, eller ønsker du at bestille en tid Phi-Ion Plasma Pen, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 71 93 12 13 eller e-mail info@beautybybeqa.dk.​

Har du spørgsmål?​

Hvis du har spørgsmål til mine behandlinger eller andet er du altid velkommen til at skrive til mig ved at udfylde formularen. 

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

hero rotate text
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med
​på Facebook

​Har du lyst til at se mere af mit arbejde?

Har du spørgsmål
​eller ​vil du booke tid?

Du er altid velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål til behandlingerne!

Kontakt mig​​

Telefon: ​71 93 12 13

Mail: info@beautybybeqa.dk

Mails besvares alle dage.

Beauty By Beqa 

Tirsbækvej 25, 7120 Vejle Øst

Klik her for rutevejledning

Frederiks Plads 10, Århus C

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag: 09:00 - 19:00

Tirsdag: 09:00 - 17:00

Onsdag: 9.00 - 19:00

Torsdag: 09:00 - 18:00

Fredag: 09:00 - 19:00

Lørdag: 09:00 - 15:00

Søndag: Lukket

​CVR: 41333626

Læs Cookiedeklaration her